Oppdater ditt medlemskap!

Kjære Høvikmedlemmer.

Foreningen vår vokser! Dette er gledelig, og en naturlig følge av den oppgradering som er skjedd på anlegget vårt de siste årene.

Men samtidig medfører det behov for å oppgradere administrasjonen i klubben. Vi har derfor etableret et medlemsregister, der alle medlemmer er registrert med de aktiviteter og detaljer som hører med. Registeret vil være direkte koblet til nettbetaling av medlemsavgift, og bandy treningsavgiften.

Bruk ditt bankkort / betalingskort / kredittkort for å betale. På denne måten forenkler du arbeidet for Høvik IF. På forhånd takk!

For å registrere deg som nytt medlem, velg ny medlem fra Medlem-fanen på hovikif.no

Styret i Høvik IF

# Individuelt endres til FamiliemedlemsakpKjell Garvik 21-04-2018 12:32
Hei, min sønn er registrert indiviuelt medlem og nå skal hans bror også bli registrert. Jeg får ikke til å omgjøre Fabian's medlemskap fra individuelt til familie (boksen er ikke mulig å endre i skjemaet) slik at jeg kan belale familie medlemskap. Dere spør om hovedmedlem - mente det lå under Fabian. Kan dere hjelpe meg? Dette er viktig ettersom betalingsløsningen er knyttet direkte til medlemskapet. Dette har vært spurt om tidligere av andre men liten informasjon - kanskje lurt å legge noe mer synlig ut på nettet?? mvh Kjell

# fra individuelt til familemedlemskapKatusha Otter Nilsen 26-04-2017 10:29
Hei, min sønn Erik Otter Hobson er registrert som medlem 2183, men nå som hans søster har begynt på fotball, har jeg registrert henne også. Jeg får ikke til å omgjøre Eriks medlemskap fra individuelt til familie (boksen er ikke mulig å endre i skjemaet), eller å legge ham til hennes registrering (får feilmelding om at jeg ikke kan legge til meg selv som medlem 1, hva nå enn det betyr). Kan dere hjelpe meg? Dette er viktig ettersom betalingsløsningen er knyttet direkte til medlemskapet.

# mannPer Haug 14-04-2016 12:13
Hei
Medlem nr. 1371. Ønsker å endre medlemskap. fra famlie til støttemedlem. Forsøkte å melde ut datter (som er eget familiemedlem) Resultat at jeg ikke kommer inn med mitt medlemsnummer og passord.
Ber om at jeg blir stående som støttemedlemm og at Merethe, Atle og Anne Cecilie blir strøket under mitt gamle famliemedlmskap. Tlf. 9511 3991- Hilsen Per