Fotball Gutter 99

FG99 Laginndeling og terminlister

Hei alle G99

Vi oppfatter nå at de fleste vinteraktiviteter på det nærmeste nå er avsluttet og at de aller fleste dermed fremover vil ha mest fokus på fotballen. Det er bra. Som Sabrina skrev i mailen til dere alle, begynner treningene på Storøya allerede i ettermiddag kl 16.00, med Jawad, og deretter går det slag i slag. Første seriekamp er ennå 4 uker unna, men med påsken inneklemt i denne periode, så har vi ikke mer enn tiden og veien nødvendig til å få gutta i kampform. Tipper det er noe rust å slipe av både her og der, samt at ski-gutta skal få tilbake ballfølelsen før det braker løs.

Ellen og Sabrina overtar nå den administrative stafettpinne etter Trym. Kjempebra, da er vi veldig godt rustet. Jeg vil her få lov til å rette en stor takk til Trym for alle de år han har holdt tak i opplegget for gutta, på en meget god måte. Tusen takk, Trym, det har vært et oljesmurt maskineri.

Også i år er det meldt på 2 lag i 7'er serie. Det er pr nå 18 gutter og 1 jente som har meldt seg klare til sesongen, dermed har vi tilgjengelig 9,5 spillere pr lag/tropp. Alf og John Arne vil ta sportslig ansvaret for hvert vårt lag på kampdagene, men vil med sikkerhet flere ganger ha behov for bistand fra øvrige foreldre.

Å sette sammen to tropper er en meget utfordrende oppgave, som Alf og jeg har jobbet nitidig med. Vi skal sørge for at begge lag får med seg nok defensive fibre, nok innleggsføtter, nok tre-skaller som er flinke til å heade, nok gutter som er flinke til å fortelle vitser og ikke minst nok supportere til at det blir stemning på kampene. Etter uker med grubling og våkenetter tror vi at vi nå har kommet opp med de perfekte to tropper. De er som følger (fanfare):

Høvik 1 Høvik 2
EIRIK ALEKSANDER K
MATHIAS BOYE
THORVALD ANDREAS
ASKIL THOMAS
ØYSTEIN OSCAR
MIKAEL JENS
MARIUS ERLING
JØRGEN ALEXANDER G
ALF HENRIK

Etter Tryms mail ut om påmelding til sesongen håper og tror vi ingen er glemt eller utelatt, hvis så er tilfelle ber vi om å bli varslet umiddelbart.

SOLVEIG har vært med og trene med laget i hele vinter og har sagt ja til å være med og spille så mange guttekamper som hun orker. Det er vi glade for. I samråd med Solveig har vi foreløpig bestemt at Solveig fra gang til gang blir med i den tropp som passer best både for oss (pga forfall og annet) og for henne.

Vi vedlegger terminlistene for sesongen. Som dere vil se spiller lagene mange kamper på samme dag. Det betyr at det enkelte kampdager kan bli vanskelig/umulig å "låne" spillere fra det andre lag. Dette innebærer at begge lag vil være svært avhengige av en rekordhøy oppmøteprosent i inneværende år. Med kun 9 tilgjengelige spillere pr tropp, blir laget veldig fort svekket ved forfall. Fra og med 2011-sesongen er dermed 70-års dager for en filleonkel fra Setesdal ikke lenger noen gyldig fraværsgrunn. Litt spøk, men også mye alvor i den. Vi håper og tror at alle gutta vil prioritere oppmøte til seriekampene i år.

Alf vil i seriekampene dermed ta et naturlig ansvar for Høvik, mens John Arne tar et ansvar for Høvik 2. På treningene blander vi selvsagt hele gjengen rundt i en herlig suppe, dog kan det hende at vi av og til vil forsøke å trene inn litt lagtaktiske grep og formasjonstrening for det enkelte lag.

Gutta, dette blir en strålende sesong. Sola skinner, Høvik vinner. Månen raper, Høvik taper. Men månen kan'ke rape og Høvik kan'ke tape. Yeah.

Sportslig hilsen fra

Alf og John Arne

Treningstider/organisasjon for sesongen 2011

Hei alle sammen!

Da har vi fått tildelt følgende treningstider, som starter allerede fra førstkommende uke:

Mandager kl 16-17 på Storøya Gress
Torsdager kl 19-20 på Storøya Gress (dele banen med G98)

Vi er så heldige at Javad ønsker å fortsette som trener for gutta og ikke minst at vi har Jon-Arne/Alf med på laget.

Ellen (mamma Jørgen) og jeg (mamma Alexander) fases nå inn som lagledere sammen og Trym (pappa Thorvald - som har vært en god og stabil lagleder i mange år) fases ut.

Vi blir 2 lag også i år og inndelingen vil komme i løpet av noen dager.

Fotballsesongen 2010

Melding fra vår oppmann Trym:

Hei, snøen smelter og fotballsesongen nærmer seg, så her er litt info om 2010 sesongen.
 
Vi skal i år spille 7’er fotball og jeg har meldt på to lag til seriespill. Vi var tre 5’er lag i fjor så det blir satt sammen to helt nye og jevne lag denne sesongen. Det vil komme nærmere info om laginndelingen etter påske, når vi har fått oversikt over hvilke spillere som er med i år også.
 
Treningstider og treningsfelt er ennå ikke fordelt i Høvik IF, men vi tar sikte på å ha to treninger pr uke og at en av treningene blir mandager som vi har hatt de siste årene. Info kommer når jeg får tildelt treningsfelt fra klubben (det er innkalt til lagledermøte 12 april hvor dette er tema).  Vi håper å komme i gang med treninger så fort som mulig etter påske.
 
Kampoppsettet er klart men jeg venter med å sende dette ut inntil laginndelingen er gjort. Seriekampene for begge lag starter i begynnelsen av mai.
 
Behov for trenerressurser. I fjor var vi tynt besatt på trener siden og med tanke på at vi går opp til 2 treninger pr uke har vi behov for forsterkninger. Dersom det er noen der ute som har fotballkunnskap og lyst til å være med i trenerteamet i år, eller om noen kjenner noen eksterne ressurser som kan være interessert i en slik ekstra jobb, meld fra til undertegnede så snart som mulig.
 
Jeg ønsker en tilbakemelding fra dere innen 9 april på følgende:
  1. Hvem som skal være med å spille fotball i år.
  2. Hvem har drakt hjemme og hvilken størrelse er det på denne. (Jeg har  meldt fra til klubben at vi trenger nye drakter i år og de ønsker å vite hvor mange gamle drakter vi kan levere inn som kan brukes av de yngre lagene.)
God påske
Trym Hillesøy

Jutul Cup

Jammen vant vi ikke Fair Play pris denne helgen også, denne gangen ved Høvik 2, gutter 99.

Og ikke bare det, men vi fikk igjen vandrepokalen tilbake der den hører hjemme - i klubbhuset vårt! Glad

Veldig bra jobbet, vi er stolte av dere!

 

Oppmannen har ordet - vi er i gang!

Hei,
Jeg vet mange har ventet lenge på dette men her kommer endelig litt informasjon om fotball sesongen 2009 for gutter 99.

SPILLERE
Jeg har mottatt tilbakemelding fra følgende spillere om at de skal delta på fotballen i år.

Les mer: Oppmannen har ordet - vi er i gang!