Bandy Damer

Damelaget vinner sølv i NM - igjen.

NM Sølv 2018I en veldig spennende finale, med en tøff første omgang der laget kommer under 0-4, tar Høvidamene seg sammen og setter inn en kjempeinnsats i 2.omgangen. Dette ble så spennende som en finale skal være og slik det har vært i tidligere kamper mot Stabæk i år. Men det var ikke nok tid; med redusering til 3-4 i det 85.minutt ble det ikke flere mål, og derfor må vi vente enda litt lenger på et NM-gull. Men damene gjorde igjen en fantastisk innsats. Vi gratulerer også Stabæks damer med nok et gull.

På sølvlaget
Bak f.v Sofie Listuen, Laura Follesø, Anette Wiken Lund, Martine Krogsveen, Julie Storvik, Kanutte Fladeby, Ingebjørg K. Knutsen, Mia Beck, Trener Andrei Mariaschine
Foran f.v: Mille Lie Lome, Annette Ebbing Listuen, Sandra Follesø, Ellen Fougner Arnesen, Christine Bustgaard og Hanna Svenni.

Les utfyllende og god reportasje fra kampen på budstikka.no:

Morsomme bilder fra finalen, foreviget av vår supporter og fotograf Olav Olsen:

Damelaget klare for NM-finale igjen

NM Semi Solberg 2018Med to seire i semifinalene mot Solberg er Høviks damer igjen klare for NM finale. I de andre semifinalene har Stabæk to seire mot Ready/Ullevål - dermed er det Stabæk som skal forsvare fjorårets NM-tittel når kampen spilles på Frogner 9.3 kl 1900. Vi gratulerer, og ønsker lykke til. De to gangene lagene har møttes i år er det endt med en seier til hvert lag - så det blir nok en spennende finale. I fjor endte finalen 3-2 til Stabæk som scoret i det 94.minutt på corner.

Fra budstikka.no (+) 

Kommer du?

 

Støtt damelaget - og profiler din bedrift ved NM-finalene i bandy

NM Reklame 2018Hei. Er det noen som ønsker å profilere seg ved NM-finalene i bandy? Høviks damelag selger reklameplass der 50% av inntektene går til laget. Se vedlagte for informasjon & priser. Ta kontakt med Jørn / jentebandy (at) hovikif.no

Vedlegg:
Last ned denne filen (Reklame_NM-finaler.pdf)Reklame_NM-finaler.pdf[ ]74 kB21-feb-2018 13:05Oppdater denne filen (Reklame_NM-finaler.pdf) Slett denne filen (Reklame_NM-finaler.pdf)

Seriefinale i dameserien torsdag 18:30

Seier Serie Stabæk Høvik 6 7Torsdag tar Høviks damer imot Stabæk til siste og avgjørende kamp i serien. Møt opp og støtt våre unge talenter mot de erfarne Stabækspillerne.

Etter at Høvik vant det første oppgjøret mot Stabæk, er oppgaven klar; tar Høvik poeng er de seriemestere :-)

Avslag 1830 presis.

På bildet feires en velfortjent seier i forrige seriekamp mot Stabæk.

Tabellen:

Det blir en SUPER fredag og helg på Høvikbanen

Kamp BengalskeLysFredag 26.1 er det fullt trykk på Høvikbanen. Endelig er også værmeldingene med oss - det er meldt fantastisk vær, sol, ingen vind og et par kuldegrader.

Aktiviteten starter som vanlig med fredagsakademi fra 1600 - 1730.

1800 - 1930 er det Herrelandslagssamling - lagets siste samling i Norge før avreise til VM i Russland. Kom og bli kjent med Norges beste bandyspillere på herresiden. Høviks målvakt Simen Kjøllmoen er med

Kl 20:30 er det klart for NM-gruppespillkamp mellom ØHIL/Høvik Gutt og Norge Damer. I denne kampen er det mange Høvikspillere i aksjon både i blå og røde drakter. Gutta ligger godt an til å sikre seg kvartfinalebillett i NM-sluttspillet. Damene har enda til gode å sikre poeng i gutteserien. Det blir garantert et oppgjør med temperatur og fart! Vi håper på god stemning på banen og tribunen!

Lørdag kl 16:00 tar damelaget i mot Bergen. Høviks damer har tatt grep om serieledelsen etter å ha beseiret de siste års vinnere Stabæk i det første av to oppgjør. Bergen skal frarøves to poeng - kom og hjelp til!

5 Høvikjenter hjem med bronsemedalje fra Bandy-VM for damer i Kina

Skjermbilde 2018 01 15 kl. 11.16.44Norges damelag - med 5 Høvikspillere og to tidligere Høvikjenter - kom hjem fra Kina med bronsemedaljer i lomma. Dermed forsvarte de medaljene fra siste VM i Minnesota, og kvalifiserte seg til deltakelse i Universiaden i Russland i 2019. Vi gratulerer!

For Norge spilte Høvikspillerne #2 Ingebjørg Kvaal Knudsen, #10 Sandra Follesø, #13 Julie Storvik, #16 Martine Krogsveen og #19 Laura Follesø. De to VSK-spillerne #11 Ingrid Bjonge og $15 Charlotte Selbekk er også tidligere Høvikspillere.

Les med om damene her

Høvik-damene med seier over Stabæk i siste kamp før jul

Budstikka 221217I den siste seriekampen før jul tok damene en fortjent seier over Stabæk. Høvik hadde opparbeidet seg en ledelse på 1-4 til pause, og klarte å ri av innspurten til en solid seier. Dermed er det jevnere enn på lenge i dameserien.

Nå tar damene noen dager julefri, før Norge Damer samles til treningssamling på Høvikbanen i romjulen for å forberede seg til VM i Kina i Januar. Neste seriekamp er ikke før 20.1

Budstikka var innom forrige dagen, og fikk med seg litt inntrykk fra miljøet rundt jente & damene våre. Det kan du lese mer om her:

Solberg-damene står for tur

Tirsdag kveld kl 2000 er det damelagets 2. hjemmekamp for sesongen. Solberg kommer på besøk. Vi håper på en flott kveld med god damebandy - og det er alltid god stemning på Høvik Damers hjemmekamper - kom og se du og!

4 Høvik-damer tatt ut på landslaget.

Vedlagte er hentet fra Dame-landslagets FB-side. Her kan du følge damene frem mot og under mesterskapet. Vi gratulerer Ingebjørg, Julie, Martine og Sandra med uttaket.

Norge Damer desember2017UTTAK TIL VM KVINNER I KINA 8-14. JANUAR 2018

Norges Bandyforbund har tatt ut følgende tropp til VM Kvinner i Chengde i Kina 8-14. januar 2018

# 1 Karen Solem Knutsen (MV), NTNUI
# 2 Ingebjørg Kvaal-Knutsen, Høvik
# 3 Julia S. Ahlborg, Hammarby
# 4 Nora K. Bakke, Ready
# 5 Lene Skrettingland, Stabæk
# 6 Maria G. Skavhaug, Stabæk
# 7 Lene Aamodt, Stabæk
# 8 Helle Berntsen-Lillejord, Stabæk
# 9 Martine D. Holm, Stabæk
# 10 Sandra Follesø, Høvik
# 11 Ingrid H. Bjonge, Västerås
# 12 Stine Lillejord (MV), Stabæk
# 13 Julie Storvik, Høvik
# 14 Beate B. Nygaard, Stabæk
# 15 Charlotte M. Selbekk, Västerås
# 16 Martine Krogsveen, Høvik

Hjemmeværende reserver:
# 17 Silje H. Maurtvedt, Drammen
# 18 Sofie E. Listuen, Høvik
# 19 Laura Follesø, Høvik
# 20 Mathilde H. Langmo (MV), Sagene
# 21 Linnea Grönquist, Ready
# 22 Christine R. Brenne, Stabæk
# 23 Tuva Nærby, Ready
# 24 Hedde Bærøe, Stabæk
# 25 Marthe R. Hellum, Solberg
# 26 Stine E. Pedersen (MV), Ullevål

Lagledelse:
Sergey Gusev (Forbundskaptein/Head Coach)
Tine Bjonge (Team Manager)
Atle Braaten (Equipment Manager)
Alexey Gusev (Assistant Equipment Manager)

Drøyt 50 spillere fra 11 klubber har vært med i uttaksprosessen. Det har vært avholdt to test-samlinger på Olympiatoppen/NIH, en helgesamling på is, fire treningskamper (NM-kval serien), samt 16 åpne fellesøkter på barmark og is før endelig uttak til 16-troppen. Forbundskapteinen var observatør på NBFs Dame- og Jentecup i Jar Ishall, og World Cup Damer i Sverige i oktober. I tillegg har han besøkt flere klubbtreninger og klubb-treningskamper.

Videre nå gjenstår to NM-kamper i Gutt Kval-serien, samt samling i romjulen (27-29. desember) på Høvikbanen, før avreise til Kina 5. januar. Alle 16 har fått personlige arbeidsoppgaver frem mot VM.

(Martine Holm hadde eksamen da lagbildet ble tatt)

Høviks jente- og dame-lag med knallsterk start på sesongen

Høvik vant U17 jenter, og spilte uavgjort mot Stabæk i finalen for damer!

Skjermbilde 2017 09 26 kl. 12.12.07Våre U17-jenter rulet - tre seire i gruppespillet mot Solberg, Ready og Ullevål, deretter finale mot Solberg som ble vunnet 3-0. Selv om mange av jentene kom rett fra treningsleir i Gøteborg var det ingen tvil om hvor seieren skulle ende. OBS - laget har ikke målvakt, og utespillere byttet på å stå i mål. Allikevel slapp laget inn bare 1 mål i hele cupen. Det er helt fantastisk. men - hvis du går og kjenner på at du har lyst å begynne med bandy, kanskje du har erfaring fra håndball eller fotball - og vil være med på norges beste jentelag - ta kontakt med en av jentene på bildet.

Damelaget åpnet mot Stabæk, som har fått forsterkninger fra både Nordre Sande og Drammens beste spillere. Men vi tok glatt ledelsen fortjent 2-0, før Stabæk kunne jobbe seg i kapp og sette inn seiersmålet 3-2. Neste kamp mot Ready/Ullevål ble jevn, men Høvik avgjorde til seier 1-0. Solberg i siste gruppespillkampen måtte tåle hele 5-0 imot, og damene var med det klare for finale. Stabæk stod på den andre banehalvdelen, og kampen ble jevn og spennende. Vi tar ledelsen med et flott mål av Ingebjørg, Stabæk utligner med en markkryper, vi har flere store sjanser uten å få uttelling, og tiden renner ut med 1-1. Stabæk utropes som vinner etter innbyrdes oppgjør i gruppespillkampen????. Dermed er masse god trening unnagjort - god start på sesongen, alle sammen!

På bildet: (bak fra v): Anette Wiken Lund, Martine Krogsveen, Hanna Svenni, Ingebjørg Kvaal Knutsen, Laura Follesø, Christine Bustgaard. (Foran fra v): Kanutte Fladeby, Julie Storvik, Sandra Follesø, Ellen Fougner Arnesen, Mille Lie Lome.

Damene vant sølv i NM - en høydramatisk finale endte med seier 2-3 til Stabæk

Lagbilde NMfinalen2017Det ble bare nesten --- og det blir som kjent ikke helt det samme; men Høvik damene var VELDIG NÆRE å vippe Stabæk av tronen denne gangen. Vi gratulerer med nok et NM-sølv - og lover at damene kommer sterkere tilbake.

På sølvlaget: Bak f.v: Turid Kvaal - oppmann, Christine Bustgaard,Ingebjørg Kvaal-Knutsen, Sofie Ebbing Listuen, Sandra Follesø, Anette Wiken Lund, Kanutte Fladeby, Mathilde Hveding Langmo, Jørn Follesø - Lagleder
Foran f.v: Mia Beck, Mille Lie Lome, Ellen Fougner Arnesen, Evy Marie Holter, Martine Krogsveen, Julie Storvik, Hanna Svenni og Laura Follesø

Kamprapport fra budstikka.no: