Bandy Elite Herrer

Noen som kan huse en / to Alagsspillere?

Timeout2Vi venter to finske spillere tilbake til Høvik ganske snart, og er i den forbindelse på utkikk etter en rimelig leilighet for begge to (evt to leiligheter) i perioden d.d til 31.3.2019.

Dette er en unik mulighet til å bli bedre kjent med en Høvik Bandyspiller og Eliteseriespillere. Vi håper på svar snarest! Gi en tilbakemelding til bandyalag@hovikif.no eller Jørn på mobil 41229800. På forhånd takk!

Alexander Serov årets spiller 2017/2018

 

Alexander Serov fikk utmerkelsen årets spiller etter sesongen 2017/2018. Dette er den gjeve prisen som kåres av alle de andre klubbene i eliteserien.

"Alex" er også suveren vinner av poengligaen på Høviklaget i årets sesong. Se oversikten her:

Vi er både stolte og ydmyke over å ha Alexander på vårt lag. Gratulerer så mye!

Der var det slutt for Høvikgutta

Den tredje kvartfinalen sto for tur og etter to jevne oppgjør lå alt klart for nok et spennende oppgjør. Det var lenge jevnt og begge lag spilte sikkert, uten å ta de store sjansene. Det første målet kom etter 15 spilte minutter. Stabæk har et lite overtak i kampen og spiller på det trygge hele veien. Høvik blir mer og mer sliten, men holder inn til pause hvor stillingen er 3-0. Etter pause kommer forskjellene på lagene til syne, Stabæk med en bred stall med jevnt nivå maler i stykker en tynn Høvik-tropp i løpet av den andre omgangen. Det blir for tøft å holde følge helt inn for bortelaget. Sluttresultatet 9-0 sier sitt om at både kampprogrammet og motstanderen var for tøff. Høvik tar med seg de to første kampene som en positiv avslutning på sesongen og ønsker Stabæk lykke til videre i resten av sluttspillet. Jobben med neste sesong er allerede i gang. Høvik kommer sterkere tilbake.

Jevnt også i det andre oppgjøret

Høvik tok i mot Stabæk i kvartfinale nummer to på Høvikbanen. Baneforholdene var gode og alt lå til rette for nok et spennende lokaloppgjør. Høvik åpner kampen best og går tidlig opp i ledelsen. Høvik spiller strukturert og godt defensivt med hele laget. Noe de tok med seg fra det første oppgjøret. Stabæk kommer tilbake og scorer to mål før pause. Lagene går til pause på resultatet 3-2 i favør hjemmelaget. I den andre omgangen er det jevnspilt også i starten. Stabæk kommer mer og mer inn i kampen og Høvik slipper opp litt i defensiven. Det blir også mer en og en fra Høvik sin side, noe Stabæk rutinert utnytter og går opp i ledelsen. Det står 6-3 når Høvik får en straffe og setter inn trøstemålet til stillingen 4-6. De to siste kampene er noe av det bedre vi har sett av Høviklaget denne sesongen. Les mer om kampen i Budstikka

2. kvartfinale på Høvikbanen idag 1700

Kom og hei på Høviks alag i den 2. kvartfinalen.

Kampstart lørdag 17.2 17:00
https://www.facebook.com/hovikbandy/videos/1634018969997110/

Underkategorier