Bandy

Bandy Årsmøte & Lagledermøte 14.3 2018

Skjermbilde 2018 03 15 kl. 13.15.51

Årsmøtet i bandy avholdes onsdag 14. mars kl 1900 på klubbhuset.

Lagledermøte avholdes så snart årsmøtet er avsluttet.

Agenda årsmøte:

1. Godkjenning av innkallelse og opptelling av stemmeberettigede
2. Valg av møteleder, referent og to til å undertegne protokollen
3. Årsberetning fra styret og lagene
4. Årsregnskap for året 2017
5. Fastsettelse av grunnavgift for sesongen 2018-2019
6. Budsjett for styret/adm. året 2018
7. Valg til styret og valgkomité

Evt. saker til behandling på årsmøtet sendes bandy@hovikif.no  innen 10.3.2018

PS: Husk stemmerett og deltakelse på årsmøte i foreningen krever betalt medlemskap for inneværende år :-)

Vedlagt bandystyrets årsberetning og sesongrapport fra lagene (oppdatert 15.3.2018

Isen stenges for 11er kamper fra idag

KrokusStatus Banen: Idag er det så mykt på banen at skøyteløpere tråkker igjennom i midtsirkelen. Selv om krokusen ikke akkurat kommer opp der, er det dessverre på tide å stenge av isanlegget, og la våren komme. De som ønsker det kan fortsatt bruke de områdene av isen som er OK (p.t alt utenom midtsirkelen) men banen egner seg ikke lenger for 11er kamper. En flott sesong er dermed over for de fleste av oss, selv om noen lag avslutter med Stabæk -cup i helgen.

Damelaget vinner sølv i NM - igjen.

NM Sølv 2018I en veldig spennende finale, med en tøff første omgang der laget kommer under 0-4, tar Høvidamene seg sammen og setter inn en kjempeinnsats i 2.omgangen. Dette ble så spennende som en finale skal være og slik det har vært i tidligere kamper mot Stabæk i år. Men det var ikke nok tid; med redusering til 3-4 i det 85.minutt ble det ikke flere mål, og derfor må vi vente enda litt lenger på et NM-gull. Men damene gjorde igjen en fantastisk innsats. Vi gratulerer også Stabæks damer med nok et gull.

På sølvlaget
Bak f.v Sofie Listuen, Laura Follesø, Anette Wiken Lund, Martine Krogsveen, Julie Storvik, Kanutte Fladeby, Ingebjørg K. Knutsen, Mia Beck, Trener Andrei Mariaschine
Foran f.v: Mille Lie Lome, Annette Ebbing Listuen, Sandra Follesø, Ellen Fougner Arnesen, Christine Bustgaard og Hanna Svenni.

Les utfyllende og god reportasje fra kampen på budstikka.no:

Morsomme bilder fra finalen, foreviget av vår supporter og fotograf Olav Olsen:

Alexander Serov årets spiller 2017/2018

Alexander Serov fikk utmerkelsen årets spiller etter sesongen 2017/2018. Dette er den gjeve prisen som kåres av alle de andre klubbene i eliteserien.

"Alex" er også suveren vinner av poengligaen på Høviklaget i årets sesong. Se oversikten her:

Vi er både stolte og ydmyke over å ha Alexander på vårt lag. Gratulerer så mye!

Damelaget klare for NM-finale igjen

NM Semi Solberg 2018Med to seire i semifinalene mot Solberg er Høviks damer igjen klare for NM finale. I de andre semifinalene har Stabæk to seire mot Ready/Ullevål - dermed er det Stabæk som skal forsvare fjorårets NM-tittel når kampen spilles på Frogner 9.3 kl 1900. Vi gratulerer, og ønsker lykke til. De to gangene lagene har møttes i år er det endt med en seier til hvert lag - så det blir nok en spennende finale. I fjor endte finalen 3-2 til Stabæk som scoret i det 94.minutt på corner.

Fra budstikka.no (+)

Kommer du?

Kjempemoro med skøytedisco og bandyfest

Skjermbilde 2018 03 03 kl. 12.55.43En fantastisk vinterkveld ble rammen rundt vår bandyfest som skulle bli en flott kveld. Veldig mange møtte frem for å svinge seg til rytmer fra DJ Nico (Oldboyslagets lagleder!), prøve å score mål på Alagets målvakter, sette fartsrekort med straffeslag (lasermålt), lære seg damelagets oppvarmingsdans (dette var spesielt vanskelig for herrelagets spillere :-) - eller bare kose seg utendørs en flott kveld.

Bandyavdelingen takker for oppmøtet - dette frister til gjentakelse!

Fredag 2.mars inviterer Høvik Bandy til disco og skøytemoro

IsDiscoHØVIK IF INVITERER ALLE I NÆROMRÅDET TIL SKØYTEDISCO!

Tid: fredag 2.mars fra kl. 17.00
Sted: Høvikbanen, Glassverkveien 116
Fredag 2.mars kl. 17 forvandler vi Høvikbanen til festlokale med
skøytedisco!
Vi setter opp disco-lys, fakler og spiller musikk.
Banen vil bli delt inn i soner med ulike aktiviteter:
Dansing
Laser-måling av skudd
Hinderløype
Skudd mot en ekte Høvik-keeper!

Kiosken er åpen med salg av hamburgere, kaffe, vafler og brus.
Fra kl. 17-20 er det et familiearrangement med barn fra 4-12 år som målgruppe,
og fra kl. 19.30-22.00 er målgruppen ungdom fra 11-25 år.

Gratis adgang for alle - Velkommen!

Underkategorier