Bandy

Støtt damelaget - og profiler din bedrift ved NM-finalene i bandy

NM Reklame 2018Hei. Er det noen som ønsker å profilere seg ved NM-finalene i bandy? Høviks damelag selger reklameplass der 50% av inntektene går til laget. Se vedlagte for informasjon & priser. Ta kontakt med Jørn / jentebandy (at) hovikif.no

Vedlegg:
Last ned denne filen (Reklame_NM-finaler.pdf)Reklame_NM-finaler.pdf[ ]74 kB21-feb-2018 13:05Oppdater denne filen (Reklame_NM-finaler.pdf) Slett denne filen (Reklame_NM-finaler.pdf)

Herlig med bandycamp i vinterferien

Skjermbilde 2018 02 21 kl. 12.34.30Med fantastiske forhold og god oppslutning er det moro på BandyCamp i vinterferien. Andrei som også leder BandyAkademiet vårt er sjef på banen, mens Brit sørger for påfyll av energi og drikke underveis. Sporty ungdomstrenere bruker skoleferien til å lære deltakerne det de kan om å utvikle sine bandyferdigheter, og samtidig ha det fint og moro på den flotte banen vår. Det ser ut som alle koser seg :-)

Mens varm mat inntas, og beina får hvile litt, brukes tiden til å studere VM-finalen på storskjerm. Til inspirasjon - det er ikke SÅ langt frem ! Det er bare å trene nok!!Skjermbilde 2018 02 21 kl. 12.35.57

Der var det slutt for Høvikgutta

Den tredje kvartfinalen sto for tur og etter to jevne oppgjør lå alt klart for nok et spennende oppgjør. Det var lenge jevnt og begge lag spilte sikkert, uten å ta de store sjansene. Det første målet kom etter 15 spilte minutter. Stabæk har et lite overtak i kampen og spiller på det trygge hele veien. Høvik blir mer og mer sliten, men holder inn til pause hvor stillingen er 3-0. Etter pause kommer forskjellene på lagene til syne, Stabæk med en bred stall med jevnt nivå maler i stykker en tynn Høvik-tropp i løpet av den andre omgangen. Det blir for tøft å holde følge helt inn for bortelaget. Sluttresultatet 9-0 sier sitt om at både kampprogrammet og motstanderen var for tøff. Høvik tar med seg de to første kampene som en positiv avslutning på sesongen og ønsker Stabæk lykke til videre i resten av sluttspillet. Jobben med neste sesong er allerede i gang. Høvik kommer sterkere tilbake.

Jevnt også i det andre oppgjøret

Høvik tok i mot Stabæk i kvartfinale nummer to på Høvikbanen. Baneforholdene var gode og alt lå til rette for nok et spennende lokaloppgjør. Høvik åpner kampen best og går tidlig opp i ledelsen. Høvik spiller strukturert og godt defensivt med hele laget. Noe de tok med seg fra det første oppgjøret. Stabæk kommer tilbake og scorer to mål før pause. Lagene går til pause på resultatet 3-2 i favør hjemmelaget. I den andre omgangen er det jevnspilt også i starten. Stabæk kommer mer og mer inn i kampen og Høvik slipper opp litt i defensiven. Det blir også mer en og en fra Høvik sin side, noe Stabæk rutinert utnytter og går opp i ledelsen. Det står 6-3 når Høvik får en straffe og setter inn trøstemålet til stillingen 4-6. De to siste kampene er noe av det bedre vi har sett av Høviklaget denne sesongen. Les mer om kampen i Budstikka

2. kvartfinale på Høvikbanen idag 1700

Kom og hei på Høviks alag i den 2. kvartfinalen.

Kampstart lørdag 17.2 17:00

Knepent tap i første kvartfinale

Kvartfinalene er i gang. I år er det duket for et skikkelig lokaloppgjør om den ene semifinaleplassen. Stabæk kommer inn i sluttspillet som favoritter, mens Høvik har en del å vise frem etter en noe rufsete sesong. I Den første kampen ble utfallet slik som lokaloppgjør skal være, høy temperatur, jevn kamp og mye mål. Stabæk stakk av med første stikk på veien mot best av 5 kamper. Lagene fulgte hverandre tett i 90 minutter og det var lenge 6-6 før Stabæk til slutt satt inn 7-6 på en corner-retur rett før slutt. Kveldens målscorere Alexander Serov 2, Sergey Likhachev 2, Jari Valta og Lasse Karpinnen. Ny kamp allerede lørdag på Høvikbanen. Les hva Budstikka skriver her

Høvik bandy satser videre!

Skjermbilde 2018 02 16 kl. 15.50.03Når vi nå går inn i sluttspillene, har Høviks bandyavdeling allerede i noen uker vært i møter om planlegging av videre satsning. Noen beslutninger er allerede tatt:

Høvik Bandy ønsker å satse videre på eliteserielag, både for damer og herrer.

Vi ønsker å utøke spillerstallen ved å etablere et miljø for junior og rekrutt-spillere. Tilbudet åpnes for alle spillere  som ønsker å fortsette med bandy, med profesjonelle trenere ved et av Bærums flotteste idrettsanlegg. Vi etablerer samarbeid også med treningssenter og PT for å tilby god trening utenom issesongen, og vil i Junior / Alags-gruppa trene hele året. Men det vil også være rom for f.eks fotball-spill for de som ønsker det i sommersesongen.

Samtidig skal også støtteapparatet rundt Alaget utvides. I tillegg til trener og lagleder er det mange oppgaver som skal utføres. Vi arbeider med å etablere et "team" som går utenpå det meste!

Hvis du har lyst å delta i denne satsningen, enten som spiller eller ved å bidra i et støtte-team rundt lagene - gi lyd fra deg. Gi beskjed til noen i bandystyret, eller send en epost til bandy@hovikif.no

Underkategorier