Bandy

Mens vi venter på kaldere vær ...

WorldCup U17G 2018Bandysesongen ER i gang allerede. De fleste har vært på en eller flere treningssamlinger, og nå skal vi snart starte opp med aktivitetene på Høvikbanen også. 

Dessverre er våre baneforhold slik at vi er helt avhengig av kulde i isleggingen, uavhengig av kapasitet på kjøleanlegg. Dermed hadde vi is forrige uke, da det var kalde netter, mens det siden sist mandag har vært for mildt for våre forhold. Vi har derfor valgt å skru av anlegget i påvente av nattefrost. Det kommer snart :-). I mellomtiden jobber lagene med å finne istid der det er å oppdrive, men det er mange om beinet..

Høvik-jentene deltok i World Cup U17 sist helg (i Vetlanda i Sverige) - og der sikret de en sterk 5.plass i turneringen, som det beste norske laget. Det er en flott prestasjon, og tangering av Høviks bestenotering i WorldCup noen sinne. Det er bare å gratulere. Les mer om jentene og følg Høvik Bandy via FB-sidene her:

Junior-laget vi har etablert i samarbeid med Hauger Bandy har deltatt i Kosa-cup i helgen. Der ble det to tap og en seier, og laget har dermed hatt en veldig fin oppkjøring til seriestart på Torsdag 8.11 mot Ullevål på Bergnaben. Flere av de andre yngre lagene har også deltatt i Kosa Open.


Eliteserien starter onsdag 7.11, og Alaget er klare. Med tre treningskamper gjennomført, og et par treningsturer til Sverige og en i Vikingskipet er gjengen klare for å vise at kombinasjonen erfaring og yngre krefter er en flott kombinasjon. Sarpsborg tar imot på onsdag, deretter Drammen 9.11. Første hjemmekamp er berammet til 18.November.

Har du lyst å bli kjent med bandymiljøet på Høvik?

BandyAkademietHei dere.

Her er din mulighet for å påvirke hva som skjer på Nedre Høvik 

Snart står vintersesongen for tur, og med den både snø og skøyteis.
På Høvikbanen har vi etter hvert fått et unikt miljø, der både organisert og uorganisert lek og idrett får utfolde seg.

Høvik Bandy har i mange år hatt et tilbud som kalles BandyAkademi. Dette er et tilbud på tvers av kullene, der det to dager i uken arrangeres teknisk trening og utvikling for våre yngre bandyspillere. BandyAkademiet ledes av en entusiastisk "bandymamma" - Brit. Men hun har andre ting å holde på med også - og derfor lurer vi i bandyfamilien på om det er noen som har lyst å bidra. Det dreier seg om å ta i mot alle deltakere på BandyAkademiet, lage til og servere et enkelt måltid, og ellers være vert / vertinne for våre bandyhelter på Høvikbanen. Det kreves ikke noen bandykunnskap, selv om dette naturligvis kan være en fordel..Du kan gjerne ta med egne skøyter og forbedre dine ferdigheter samtidig ????⛸

BandyAkademiet holder åpent tirsdager og fredager, fra ca 1430 - 1630 hver gang - så lenge isen er klar.

Del gjerne om du kjenner noen som kanskje har lyst å bli bedre kjent med de flotte bandyspillerne våre - kanskje en som har barn / barnebarn på Høvikbanen?

Er du interessert? Få mere info ved å henvende deg til Høvik BandyAkademi via epost bandyakademi@hovikif.no eller bandy@hovikif.no

Påmelding til BandyAkademiet og Bandyskolen 2018/2019 er åpnet

IMG 0159BandyAkademiet er i år for spillere født 2010 - 2003. Treningsider er som i fjor tirsdager for 7er spillere og fredager for 11er spillere. 

Bandyskolen - for førsteklassinger og alle andre som har lyst å begynne på bandy - inviterer til informasjonsmøte for 1.klassinger og andre nybegynnere på klubbhuset:

Onsdag 24.10 kl 1800 - 1830.
OBS Møtet blir i gamle klubbhuset p.g.a kurs i klubblokalet.

Bandyskolen har treningstid onsdager 1800-1900. På informasjonsmøtet vil du få informasjon om bandyskolen, og mulighet for å melde på deltakere.  Påmelding via medlemssidene, ytterligere informasjon vedlagt - sendes bandyskolen@hovikif.no

PÅMELDING VIA MEDLEMSREGISTERET HER:

Følg Bandyskolen og BandyAkademiet på FB!  

Vedlegg:
Last ned denne filen (Bandyskole_invitasjon_sesongen_2018_2019.pdf)Bandyskole_invitasjon_sesongen_2018_2019.pdf[ ]125 kB31-aug-2018 14:01Oppdater denne filen (Bandyskole_invitasjon_sesongen_2018_2019.pdf) Slett denne filen (Bandyskole_invitasjon_sesongen_2018_2019.pdf)

Bandy lagledermøte 26.9 på klubbhuset

På klubbhuset 2000 - 2200


Møt opp alle lagledere & trenere, og klargjør for en ny spennende sesong.

Agenda:
Gjennomgå sesongplaner
Treningstider, forberede islegging & sesongstart.
Bandy har dugnad 27.10
Lagenes økonomi
Bandyskole & BandyAkademi.
Andre ting.

Husk - meld dere inn i vår FB-gruppe for Høvik Bandystyre, lagledere og oppmenn her https://www.facebook.com/groups/619108758281725/?fref=ts for dialog & info: 

Mvh Jørn

Noen som kan huse en / to Alagsspillere?

Timeout2Vi venter to finske spillere tilbake til Høvik ganske snart, og er i den forbindelse på utkikk etter en rimelig leilighet for begge to (evt to leiligheter) i perioden d.d til 31.3.2019.

Dette er en unik mulighet til å bli bedre kjent med en Høvik Bandyspiller og Eliteseriespillere. Vi håper på svar snarest! Gi en tilbakemelding til bandyalag@hovikif.no eller Jørn på mobil 41229800. På forhånd takk!

Samarbeidsavtale med Fit4 treningssenter for alle som vil støtte Høvik IF

Fit4 logoHøviks bandylag herrer og damer og junior har etablert et samarbeid med Fit4 treningsstudio på Høvik. De er nå i gang med en testperiode på 12 uker der måling av treningsresultater står i fokus.

I den forbindelse har Fit4 etablert en støtteordning der Fit4 støtter Høvik IF med 30 kr / mnd for hvert nytt medlemskap som tegnes og som bruker vår  tag - FIT4HIF

Vi håper mange vil være med å trene på Fit4, samtidig som de på den måten gir et "grasrotbidrag" til Høvik IF. Dette vil komme alle Høvik-medlemmer til gode.

Det er "åpen uke" 3 - 7 september - ta deg en tur og se hvordan de har det!

Les mer om treningssenteret og meld deg inn på fit4.no

Vedlagt er en flyer som kan deles ut i nabolaget for å verve flere medlemmer - som gir mere støtte til Høvik IF!

Se Høvik-spillerne utfordre deg: https://www.youtube.com/watch?v=AS7Q6t8ZHGU&feature=share

Vedlegg:
Last ned denne filen (Poster-A4_FIT4 2018.pdf)Poster-A4_FIT4 2018.pdf[ ]1306 kB29-aug-2018 15:28Oppdater denne filen (Poster-A4_FIT4 2018.pdf) Slett denne filen (Poster-A4_FIT4 2018.pdf)

Underkategorier