Bandy

Høvik - Drammen 8-1 (3-1)

Budstikka Høvik vant dagens hjemmekamp på Høvikbanen. Les om matchen i budstikka

Bandy 00 info desember 14

"Halve" sesongen er allerede unnagjort - og vi har fått utrettet masse; Her er en liten oppsummering:

KOSA-Cup vr første start etter høsttrening. Vi hadde en flott kveld i gruppespillet, med tre seire not Stabæk, Drammen og Ready. Men i sluttspillet var det stopp, etmålstap mot Snarøya under vannpolo-forhold var ikke så mye å si på, de scoret, det gjorde ikke vi :-(

I serien har vi ikke avgitt poeng, en sikker seier over Ullern i åpningskampen, og derettergod kamp mot Sarpsborg. Neste seriekamp mot ØHIL blir nok hakket mer krevende - bruk jula godt til mye istid og skuddtrening!

Frigg-cup har vi gode minner fra, med den store pokalen som trofe fra 2 år tilbake. Men igjen møter vi Snarøya i sluttspill, og igjen scorer de et mer enn oss.  Neste gang ... :-)

Noen har også deltatt i NM-kamper for Høvik 1. Her har laget hatt flere krevende kamper, men har sikret 4 poeng på seks kamper, og ligger med det got an til å sikre sluttspillplass. 

Treninger sammen med 01 har vært bra - det er alltid moro å være mange om øvelser. De fleste møter i god tid og er klar på isen til aktiviteten starter. Enkelte må jobbe litt med å bedre dette! Med NM-kamp mot Skiold søndag 21.12, og trening mndag 22.12 gjenstår det enda et par aktiviteter flør juleferie. Men jeg håper flere av dere bruker muligheten til å finslipe skudd & teknikk i juleferien!

Høvik - Mjøndalen 1-5 (0-2)

Kampen mot Mjøndalen ble alt annet enn ventet, etter en dag med sol og minusgrader lå det an til å bli et skikkelig oppgjør på Høvikbanen onsdag kveld. Rett før kampstart begynte det å snø på Høvik, det ble spilt bandy i 10 minutter før begge lag begynte å slå lange baller og krigen sto inne foran begge målene. Mjøndalen var det sterkeste laget under disse forholdene og kampen endte med seier til de brune. På søndag er det nye muligheter mot Drammen Bandy. Kampstart kl 15:00 på Høvikbanen

Mange Høvik-spillere på Norges landslag i dobbeltkamper mot Sverige

nbf

Troppen til dobbeltlandskamper mot Sverige for Damer og Jenter U17 er tatt ut. Ta turen til Marienlyst fredag eller lørdag for å se norges beste dame og jentespillere i aksjon mot verdens beste på damesiden. 

Kamptider:
Fredag 1730 Norge U17 - Sverige U17
Fredag 1930 Norge A - Sverige A
Lørdag 1015 Norge U17 - Sverige U17
Lørdag 1230 Norge A - Sverige A

Høviks damespillere som er tatt ut: Edda Greaker, Tiril Hanssen og Hedda Bærøe - i tillegg til Ingrid Bjonge og Charlotte Selbekk som begge for tiden studerer i Sverige.

Høviks spillere til Jenter U17: Sandra Follesø, Julie Storvik, Ingebjørg Kvaal-Knutsen, Sofie Ebbing-Listuen, og Christine Bustgaard. I tillegg er Anette W Lund hjemmeværende reserve U17.

Damer U17 141214
På bildet er damelaget i hvite drakter, og U17 i røde, tatt på treningssamling på Frogner Stadion 14.12.14.  Vi gratulerer og ønsker lykke til! Vedlagt forbundets program for landskampene.

Vedlegg:
Last ned denne filen (1294_001.pdf)1294_001.pdf[ ]116 kB16-des-2014 19:01Oppdater denne filen (1294_001.pdf) Slett denne filen (1294_001.pdf)

Ready - Høvik 5-3 (1-2)

Søndagens kamp mot Ready på Gressbanen startet bra for Høvik. Gutta var med og spilte en god offensiv og defensiv førsteomgang. Med ledelse til pause, handlet det om å holde trykket oppe og fortsette med den gode innsatsen.  Andre omgang starter eksemplarisk med godt samspill og enkle pasninger. Høvik tar ledelsen 3-1 tidlig i omgangen. Herfra slipper Ready mer inn i kampen og scorer på de mulighetene de får. kampen ender med seier til Ready.

Høvik - Ullevål 2-5 (1-3)

Høvik tapte gårsdagens kamp mot Ullevål 5-2. Høvik fikk en tøff start på kampen med en baklengs allerede de første minuttene. Kampen var forholdsvis gjevnspilt i første omgang, men Ullevål var mer effektive foran mål. I andre omgang blir Høvik noe passive og Ullevål får spille sitt spill. På slutten av kampen flytter Høvik presset og Ullevål får det tøffere med igangsetting av sitt spill. 

Målscorer:
Evgeny Opytov: 2

Neste kamp er mot Ready på Gressbanen kl 18:00 på Søndag

Les om kampen i budstikka

Bandy 02 imponerte i Frigg Cup

FriggCup 2014 02Høviks 2 02-lag har ikke fått så mye tid på isen enda, men med god ekstrahjelp fra yngre spillere forhindret ikke det en super innsats i Frigg Cup. Begge lag kvalifiserte seg for sluttspill, og måtte dermed møte hverandre i semifinale. Dette ble en triller, der det stod 1-1 etter endt spilletid. Dermed var det klart for straffekonk - og hele 6 straffer måtte til for å skille lagene. Høvik 2 trakk til slutt det lengste strået, og kunne gjøre seg klar for finale, mens Høvik 1 endte i bronsefinalen. Begge finalene endte med tap, men det la ingen demper på gleden over en fantastisk dag med flotte resultater på Frogner Kunstis. Supporterne gratulerer!

Høvik 1: Sander (Ikke tilstede), Petter, Mille, Laura, Even, Finn, Gustav (03) og Jakob (03). Lagleder Bjørn (Ikke tilstede på bildet)

Høvik 2: Conrad, Elias, Jesper, Nicolay, Magnus, Carsten (03), Svante (03) og Mikkel (03). Lagleder Pi. 

Mjøndalen - Høvik 2-5 (0-2)

Bilde fra Budstikka Onsdag 03.12 ble hengekampen mot Mjøndalen spilt på Vassenga. Høvikgutta hentet frem den gode innsatsen fra de siste 25 minuttene mot Solberg, og styrte kampen mot Mjøndalen til seier.

Gårsdagens målscorere:
Christoffer Askheim 2
Jimmy Strömbäck 2
Magnus Hedly 1


Les om kampen på dt.no

Les om kampen i Budstikka

Høvik IF Bandyskole sesongen 2014 2015

otto m1

Bandy er vinterens sosiale utendørsaktivitet. Det nye kunstisanlegget og klubbhuset til Høvik IF danner en flott ramme om et trygt og godt miljø for de unge. Bandy egner seg like godt for jenter som for gutter, og Høvik IF satser ekstra på jentebandy i årene som kommer. Vi har over 100 bandyspillende jenter i klubben.

Høvik IF Bandy inviterer elever på Blommenholm-, Høvik-, Høvik Verk- og Bærum Montessori skole til bandyskole. Alle født 2008 eller senere kan melde seg på, eldre spillere følger sitt kull med egne treningstider. 

Bandyskolen vil være på Høvikbanen onsdager kl. 1800-1900 fra onsdag 10/12. De som ønsker litt ekstra tid på isen kan tyvstarte onsdag 3/12 kl 1700-1800, men da uten organisert trening. Det viktigste er jo allikevel bare å få tid på isen.

Husk ellers å sjekke banekalenderen da det kan være endringer i tidene på banen.

Vedlagt ligger påmeldingsark.

Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål, og send inn vedlagte skjema og påmelding på epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Høvik - Solberg 4-8 (1-3)

Søndagens eliteseriekamp mellom Høvik og Solberg på Høvikbanen endte med tap 4-8. Høvikgutta bærer fortsatt preg av for lite istid (på stor bane). Vi begynner å se tendenser i laget og fra 65 minutter ut i kampen viser Høvik hva som bor i laget, det er dette gutta må jobbe videre med. Dette er en kamp med for mange personlige feil, disse kan lukes vekk ved at det spilles enklere. Vi takker publikum for oppmøte og håper dere blir med videre. Gutta vil vise dere mer av den bandyen som spilles fra 65 - 85 minutter. 

Dagens målscorere for Høvik:
Christoffer Askheim 1
Vladislav Alferyev 2
Magnus Hedly 1

Les budstikka

 

På isen og i klubbhuset på Høvikbanen

 På bildet er det 2004 som får æren av å åpne sesongen med internkamp Høvik 1 - Høvik 2.Endelig er det yrende liv på Høvikbanen, med lukten av nystekte vafler fra kiosken, 7er kamper, et kaos av kalosjer, og torsdag kveld i alt 7 lag som gjennomførte kamp eller treninger. Veldig moro å se at så mange er klare for å ta fatt på utendørs vinteridrett på Høvikbanen.

Det at vi er så mange som bruker anlegget, medfører noen utfordringer. Det viktigste å tenke på er å ta hensyn til hverandre, ikke minst våre nye "rekrutter" fra bandyskoler og de yngste kullene. Spesielt i garderobene blir det mye kaos når så mange skal ha på utstyr samtidig. Derfor er det hyggelig at alle tar minst mulig plass, og tar hensyn til hverandre.

Noen enkle kjøreregler som gjelder for ALLE SPILLERE OG TRENERE - ALLE ALDERSKLASSER: 

Les mer: På isen og i klubbhuset på Høvikbanen

Du er her: Forsiden BANDY