Bandy

Påmelding Bandyskolen 2015/2016 er åpnet

bandysfo 280113Informasjonsmøte 14/10 kl 1800 - 1830 på Høvikbanen / det gamle klubbhuset.

Se vedlagt info, meld på via medlemsregisteret eller til epost bandyskolen@hovikif.no

Bandy Kick-Off treningsleir til Vänersborg

Treningsleir1Allerede siste helg i August avholdes kick-off treningsleir i Vänersborg for Damer, Junior, Gutt, Smågutt, Småjenter og 2003.

Avreise fredag ettermiddag, istid fredag, lørdag og søndag, med hjemreise søndag kveld. Det skal bli godt med is under skøytene igjen.! Vedlagt reiseinfo. Påmelding via medlemsregisteret - Begrenset med plass på bussen! Vedlagt infoskriv

Bandyforbundets beretning 2014-2015, og planer fremover

Se vedlagte sesongberetning fra Bandyforbundet

Vedlegg:
Last ned denne filen (NBF_beretning2015.pdf)NBF_beretning2015.pdf[ ]1628 kB02-jun-2015 13:21Oppdater denne filen (NBF_beretning2015.pdf) Slett denne filen (NBF_beretning2015.pdf)

Sesongstart? Meld på til Sarpsborg Cup 5 -6 Sept 2015

Se vedlagte informasjon til Sarpsborg Cup 2015 - kombinert rinkbandy og fotballcup!

Deltakeravgift - Bandyskolen sesongen 2014/2015

Hei.

Bandyskolens deltakeravgift kan nå betales direkte eller via Høvik IFs medlemsregister. Dersom du er medlem i Høvik IF, melder du deg på via medlemsregisteret v.h.a påmelding. Se vedlagte info.

Hvis ikke du er medlem i Høvik IF innbetales deltakeravgiften på 900,- til

Høvik IF, kto 5132.05.20235 - merkes bandyskolen

Mvh Jørn / Høvik IF
Vedlegg:

A-laget er i gang med forberedelsene

Høviks A-lag er i full gang med forberedelsene inn mot neste sesong i eliteserien. Gutta er motiverte og klare for en ny sesong.

Årsmøte & lagledermøte Bandy 2015 avholdes 8.4 kl 2000 på klubbhuset. Lagledermøte fra 1900

Årsmøtet i bandy avholdes onsdag 08. april kl 2000 på klubbhuset. I forkant av årsmøte (fra 1900) inviteres lagledere og andre til å oppsummere årets sesong, samle erfaringer, og forberede neste sesong
Agenda årsmøte:
1. Godkjenning av innkallelse og opptelling av stemmeberettigede
2. Valg av møteleder, referent og to til å undertegne protokollen
3. Årsberetning fra styret og lagene
4. Årsregnskap for året 2013
5. Fastsettelse av grunnavgift for sesongen 2015/2016
6. Budsjett for styret/adm. året 2015
7. Valg til styret og valgkomité

Eventuelt andre saker som ønskes behandlet på årsmøtet i Høvik Bandy bes sendt til Høvik bandy epost bandy@hovikif.no innen 1.4 2015

Vedlagt Bandystyrets sesongrapport 2014/2015

Kunstisen stenges for sesongen

Dessverre er det under de rådende forhold ikke mulig å holde isen åpen, og bandystyret har derfor besluttet å stenge kunstisen for sesongen. Dette betyr at det i en periode vil klargjøres, skrapes og renses for kalk før fotballen overtar.

Med det sier vi takk for en flott bandysesong!

NM-Sølv til damelaget

NM2015 HøvikDamerHøvik klarte ikke å beseire Nordre Sande / Drammen i finalen i NM, og dermed vant de sølvmedaljene. Resultatet ble 10-4, men Høvik-damene hang med hele kampen, og ga seg ikke før dommeren blåste. Det kom noen litt for  enkle mål i mot, og Høvik-damene hadde flere sjanser der det ikke ble uttelling - dermed altså resultatet som nevnt.

Men disse damene skal vi nok se mer til - nesten halve laget er førstegangs-damespillere i år, og skal bli tøffe å bryne seg på når de får noen år til med verdifull erfaring.

Høviks libero Sandra Follesø ble i tillegg kåret til årets spiller i dameserien og fikk overrakt trofe fra Leta AS- vi gratulerer! Med det er en flott sesong over, nå er det litt hvile før vi starter forberedelser til neste sesong.

Høviks spillere som har deltatt på fler enn 1/3 av sluttspillkampene: På bildet over)
Foran målvakt Ingeborg Olssøn. Første rekke fra v: Anette W Lund, Ellen F Arnesen, Sandra Follesø, Christine Bustgaard, Eveline Saatvedt. Bak fra v: Tiril Hanssen, Edda Greaker, Ingebjørg Kvaal-Knutsen, Martine Krogsveen, Hedda Bærøe, Julie Storvik, Sandra Skiøld (kaptein), Sofie Ebbing-Listuen. I tillegg har Selma Isaksson, Sara Ebbing-Hansen og Nora Tønnessen spilt flere NM-kamper, og er med det kvalifiserte sølvvinnere i NM. Utfyllende kampresultat her; Les om kampen i media: Budstikka.no dt.no
sandra 2015

Damelaget klare for NM-finale!

Den siste og avgjørende semifinalen mot Ready ble et ordentlig spennende oppgjør. Nå var det vinn eller forsvinn, og det ble færre mål en i de tidligere kampene. Høvik åpnet scorings-protokollen, Ready utlignet, Ready kom foran, Høvik utlignet. Stillingskrig, Ready får straffe - Ingeborg psyker den ut! Full tid 2-2. Dermed er det igjen klart for sudden death ekstraomganger. Men nå hadde Julie fått nok - hun går sikkert frem og avgjør kampen på en flott enkeltprestasjon. Dermed er Høviks damer  for første gang klare for NM-finale etter at det spilles på stor bane. Men Høviks damer har tidligere vunnet NM flere ganger på 90-tallet. Les mer om finalene her.

seier 020315Høviks damer takker de fremmøtte på Høvikbanen for flott support, og håper å se mange av dere på Frogner stadion Fredag 6.3 kl 1900.

Høvik Verk skolemestere i bandy

skolemestere 2015Som ifjor sikret Høvik Verk Skoles jenter seieren i finalen for skolemesterskapet i bandy. Turneringen ble avviklet på Frogner stadion, og finaliser fra Oslo, Buskerud og Akershus gjorde opp om mesterskapet. Høviks jenter gikk ubeseiret igjennom finaledagen, og kunne juble over flott innsats og en fin bandydag.
For Høvik Verk spilte (Foran f.v Lenthe S Emanuelsen, Mille Lie Lome, Line Birkeland,  Laura Follesø, Mia Beck.  Bak f.v Astrid Lurås Henriksen, Ella Hole, Emma Kingdon, Emilie Lein, Marthe Marstrander og Astrid Bakke

Du er her: Forsiden BANDY