Bandy

Damelaget klare for NM-finale!

Den siste og avgjørende semifinalen mot Ready ble et ordentlig spennende oppgjør. Nå var det vinn eller forsvinn, og det ble færre mål en i de tidligere kampene. Høvik åpnet scorings-protokollen, Ready utlignet, Ready kom foran, Høvik utlignet. Stillingskrig, Ready får straffe - Ingeborg psyker den ut! Full tid 2-2. Dermed er det igjen klart for sudden death ekstraomganger. Men nå hadde Julie fått nok - hun går sikkert frem og avgjør kampen på en flott enkeltprestasjon. Dermed er Høviks damer  for første gang klare for NM-finale etter at det spilles på stor bane. Men Høviks damer har tidligere vunnet NM flere ganger på 90-tallet. Les mer om finalene her.

seier 020315Høviks damer takker de fremmøtte på Høvikbanen for flott support, og håper å se mange av dere på Frogner stadion Fredag 6.3 kl 1900.

Høvik Verk skolemestere i bandy

skolemestere 2015Som ifjor sikret Høvik Verk Skoles jenter seieren i finalen for skolemesterskapet i bandy. Turneringen ble avviklet på Frogner stadion, og finaliser fra Oslo, Buskerud og Akershus gjorde opp om mesterskapet. Høviks jenter gikk ubeseiret igjennom finaledagen, og kunne juble over flott innsats og en fin bandydag.
For Høvik Verk spilte (Foran f.v Lenthe S Emanuelsen, Mille Lie Lome, Line Birkeland,  Laura Follesø, Mia Beck.  Bak f.v Astrid Lurås Henriksen, Ella Hole, Emma Kingdon, Emilie Lein, Marthe Marstrander og Astrid Bakke

NM Damer Semi2 Ready - Høvik 5-5 (6-5 e.e.o)

Arnt RagnerDet må en tredje semifinale til for å avgjøre hvem som spiller NM-finalen for damer på fredag 6.3

Høvik hadde lagt grunnlaget for å sikre finaleplassen, men en elendig kampstart i denne 2. semifinale satte laget etter med 3-0 de første ti minuttene av kampen. Damene jobbet seg inn igjen, og klarte etterhvert å skaffe seg et solid tak på Ready, som la all sin fokus på kontringer, og ellers hadde full hyre med å forsvare seg. Da Ingebjørg utlignet til 5-5 i det 78.minutt var enda en flott opphenting et faktum - og dette resultatet holdt seg ut ordinær tid. Dermed var det klart for sudden death. Nå var det Høvik som presset, og Ready stod lavt - men klarte å holde unna. Ved sitt første besøk over midtbanen klarte Ready å komme seg fri, og satte ballen kontant i nettet etter et imponerende soloraid. 6-5 - og det må enda en semifinale til for å avklare finalelagene. Kampen går på Høvikbanen mandag 2.3 kl 20:00. Damene håper på mer av den flotte støtten fra publikum, (og takker for frukt og støtten på Gressbanen! )og gjør seg klare til enda en spennende kamp. Vi sees på Høvikbanen mandag :-)

NM Damer Semifinale 1: Høvik - Ready 7-3

Årets snupoerasjon er et faktum. Etter at Ready åpnet kampen forrykende kom de foran 2-0 mot et noe rystet Høvik-lag. og det ble åpenbart at her skulle vi få en tøff kamp, ingenting ble gitt gratis! Men Sandra S tok sin rolle som kaptein alvorlig - snakket med jentene, og etter at de fikk samlet seg og endret litt på oppsettet startet årets opphenting. Til pause var 0-2 blitt til 3-2, og med en god hvile der vi la en plan for å fortsette den gode trenden, ble det til slutt 7-3 i protokollen. Hvilken laginnsats! Masse gratulasjoner på sin plass, og et godt utgangspunkt foran 2.semifinale som finner sted på Gressbanen lørdag 1630. Vi håper på like mange Høvik-supportere der - Vel møtt, og lykke til.

Høviks Lillejenter ble seriemestere

Jenter02 04 240215Det var planlagt storstilt serieavslutning for å gjøre opp om mesterskapet i den nye Lillejente-serien for jenter født 02 og yngre. Før siste kampen hadde ikke hverken Høvik eller Ready avgitt poeng, og det var derfor stor spenning om tirsdagens kamp blant jentene. Kampdagen ble valgt for å skape stemning før den forventede semifinalen for damelaget, men denne kampen ble dessverre flyttet av NBF. Det la ingen demper på jentenes innsats. Ready stilte også med et Jenter 04-lag, og dermed ble det avviklet to kamper der Høvikbanen var fylt av bandyjenter. På bildet er Høvik for anledningen i røde drakter. 
Resultatene ble Lillejenter Ready - Høvik 2-6, og Jenter 04 Ready - Høvik 2-5. Se tabellen her:

Seriemestre: Høvik Lillejenter: Ameli Goiziou-Andersen, Annika Grenan, Anniken Rødland, Henriette Bustgaard, Lotte J. Tønnesen, Rikke Irgens Lindem, Astrid Bakke, Laura Follesø, Mille Lie Lome, Mia Beck, Frida Bergheim Halvorsen

Høvik 04: Amanda Bommo, Christina Berger Hartmann, Elida Drangsland, Helene Holtan, Ida Kvaal, Karen Krogenæs, Lohne Nordby, Madeleine Berger Hartmann,  Mathilde Storlie, Sara Linn, Thea S. Bjørkum, Marthe Krogenæs Marstrander. 

Damer Ready - Høvik 2-6

230215Høvik-damene avsluttet serien med en sterk borteseier mot Ready. Dette var kampen som gjorde opp om 2.plassen i serien, og Høvik sikret et solid overtak på Ready før sluttspillet tar til, ved å ta sin andre Ready-seier i år.

Kampen startet jevnt, og det var vel ingen av lagene som kunne føle seg sikre til pause; stillingen var 2-3 til Høvik. Men at Sandra F ble utvist og måtte sitte på benken i starten av 2.omgang, motiverte tydeligvis de andre damene til å gi alt, og den første delen av omgangen rykket Høvik fra til en solid 5-1 ledelse. Nå ble det mye kjemping, og endel frislag, en brent straffe til hvert lag (scoring til Høvik på returen), og med kun en scoring til hvert lag i siste halvdel av kampen ble Høvik-damene stående som solide vinnere i denne kampen. Det er god erfaring å ha med når de nå skal inn i sluttspill med best av 3 semifinaler mot nettop Ready.

tabellen betyr dette at Høvik har like mange poeng som serievinner Nordre Sande, og med betydelig bedre målforskjell. Men Nordre Sande vinner på innbyrdes oppgjør mot Høvik (en seier, og en uagvjort). Nære på at Høvik ble seriemestre ..!

Første semifinalen går på Høvikbanen torsdag 26.2 kl 2015 på Høvikbanen. Kom og se Norges yngste damelag kjempe om en plass i finalen i Norgesmesterskapet!

Årsmøte Bandy 2015 avholdes 8.4 kl 2000 på klubbhuset

Årsmøtet i bandy avholdes onsdag 08. april kl 2000 på klubbhuset. I forkant av årsmøte inviteres lagledere og andre til å oppsummere årets sesong, samle erfaringer, og forberede neste sesong
Agenda årsmøte:
1. Godkjenning av innkallelse og opptelling av stemmeberettigede
2. Valg av møteleder, referent og to til å undertegne protokollen
3. Årsberetning fra styret og lagene
4. Årsregnskap for året 2013
5. Fastsettelse av grunnavgift for sesongen 2015/2016
6. Budsjett for styret/adm. året 2015
7. Valg til styret og valgkomité

Eventuelt andre saker som ønskes behandlet på årsmøtet i Høvik Bandy bes sendt til Høvik bandy epost bandy@hovikif.no innen 1.4 2015

Fortsatt 2 Høvik-lag i NM-sluttspill

Høvik har fortsatt to lag i NM-sluttspillet: Høviks småguttlag spiller kvartfinale på Høvikbanen onsdag 25.2 kl 1900, og Høviks damelag spiller 1.semifinale 26.2 (best av 3 kamper) på Høvikbanen. Sluttspill smågutt resultater her:

Til begge kamper er det GRATIS ADGANG FOR ALLE. Kom å hei på ditt Høvik-lag - kanskje skal vi ha et eller til og med to Høvik-lag i NM-finalen i år? Det er veldig mange år siden sist! Sluttspill Damer resultater her:

Høvik -Ready 1-5 (0-1)

Høvik Bandy A-lag ønsker å takke for sesongen på Høvikbanen. En stor takk rettes til alle som har stilt opp rundt kamper og treninger, dere har gjort det enkelt for oss å fokusere på bandyen.

Ready vant to kvartfinaler og går dermed videre i sluttspillet, vi ønsker Ready lykke til videre.

Damer Solberg - Høvik - På Høvikbanen 17.2 19:30

Damenes nest siste seriekamp er flyttet fra Solbergbanen til Høvik - og ny dato er 17.2 kl 1930. Kom og hei på damene som kjemper om seriemesterskapet i dameserien. Gratis adgang for alle! Serietabellen:

NM Kvartfinale 2 Elite Høvik - Ready

A-laget spiller sin første kvartfinale på Gressbanen lørdag 14.2 kl 1500. Kvartfinalene spilles best av tre, og den andre kampen går på Høvikbanen mandag 16.2 kl 20:00

Vær med å heie frem A-laget til en semifinale - Alle Høvikspillere fra aldersbestemte lag inviteres til en spennende kamp, og har gratis adgang med Høvik-drakt :-) 
Billettpriser ellers: Alle under 15 år - gratis adgang, forøvrig 100,-

Du er her: Forsiden BANDY