Bandy

 


Høvik Bandy kampkalender

2012-02-01 09:00: Item Title of Your event

Høvik - Sarpsborg

Søndag kveld var det Sarpsborg som var på besøk på Høvikbanen. Kampen startet rolig fra begge lag, hvor det ble lagt opp til spill bakfra fra hos begge. Lagene begynner å flippe litt etter ca 20 minutter og Sarpsborg faller helt hjem. Sarpsborg spiller bra defensivt og parkerer bussen foran eget mål, på 17. meteren. Høvik kommer ikke igjennom muren til Sarpsborg mer enn 2 ganger i første omgang. pauseresultatet er 2-1 til gutta fra Høvik. 2. omgang starter med litt høyere tempo enn den første, Sarpsborg spiller på samme måte som i første omgang og forsvarer seg bra. Høvik kommer ikke til mange sjansene. Høvik vinner 5-2 på en dårlig dag mot et hardtkjempende Sarpsborg-lag. Høviks målscorere: Sergey Likhachev 2, Iskander Nugmanov 2 og Alexander Serov 1. Sarpsborgs målscorere: Andreas Adler Olsen og Petter Nicolaisen.

Denne helgen er det kretslagsturneringer i alle klasser

Skjermbilde 2017 01 14 kl. 11.03.25Denne helgen er det tid for kretslagsturneringene. Samtidig er det siste vurdering før uttak av landslag for både U17 Jenter og U17 gutter.

Akershus vant i fjor turneringen i alle klasser (1999, 2000 og 2001 og Jenter U17)
Alle årets kretslag har Høvikspillere med;
Akershus 2002: Magnus Sabel og Conrad Pundsnes 
Akershus 2001: Even Landmark (Målvakt), Henrik Johnsen, Thomas Norum, August Hodt og Fredrik Grenan 
Akershus 2000: Johan Ihle-Hansen Solberg (Målvakt) og Mikkel Follesø 
Akershus Jenter U17: Sofie Listuen, Christine Bustgaard, Ellen Fougner Arnesen, Anette Wiken Lund, Laura Follesø, Hanna Svenni, Mille Lie Lome, Mia Breistøl (ØHIL), Astrid Lurås, Mia Beck, Rikke Irgens, Christina Berger, Annika Grenan, Madeleine Berger og Anniken Rødland

På bildet fjorårets kretsmestere for Akershus Jenter U17.

Lykke til i helgen; alle sammen - og gratulerer med uttaket.

Ludvig Os tatt ut på U-19 landslaget

Ludvig Os er tatt ut i troppen til U-19 landslaget som spiller VM i Skytyvkar 26.01-29.01, Vi gratulerer med uttaket og ønsker lykke til i turneringen.
Les mer om uttaket på bandyforbundets nettsider her:

Snart klart for BandyCamp igjen!

BandyCampBANDYCAMP 20-22 februar 2017

Høvik IF inviterer til bandycamp i vinterferien, 20-22 februar 2017 for spillere som er født 2003-2008. Campen er mandag til onsdag fra 8.45-15.30. Det vil være 2-3 økter på is hver dag. Deltagerne vil bli inndelt i grupper ut fra alder og ferdigheter.

Det vil bli servert et mellommåltid (frukt etc) i garderoben og et varmt hovedmåltid i festsalen i 2 etg i klubbhuset. Teori eller annen aktivitet vil bli tilpasset været.

Trenerne vil være en blanding av voksne trenere og eldre spillere fra egen klubb.

Campen koster kr 1.600. Eventuelle søsken betaler kr 1.000.
Deltageravgiften betales over medlemssystemet.
Maks antall deltagere er 50 spillere.

NB ! Vi regner en spiller som påmeldt når deltageravgiften er betalt.

Vi håper 2-3 foreldre har mulighet til å hjelpe til med matservering mv. under campen. Dette godtgjøres med kr 800 for hjelp i to dager og kr 1.200 for tre dager som refunderes når campen er avsluttet.

Vi ber om at foreldre ved påmelding (betaling) også sender informasjon om spiller (navn/alder) og kontaktinformasjon for foresatte. (navn/mail/tlf). Send dette og eventuelle andre spørsmål til bandycamp@hovikif.no

Bandycamp2Her fra 2016 campen. Hovedtrener Alexander Pladsen med mange ivrige (og slitne) Høvikspillere.

Høvik øker forspranget til Ullern

Onsdag kveld var det igjen klart for toppkamp i eliteserien på Høvikbanen. 3. plassen møter 4. plassen og det var akkurat det som sto på spill, vinneren av kampen skulle sitte igjen med 3. plass på tabellen, få poeng bak Solberg og Stabæk. Sist oppgjør mellom lagene ente med en målrik kamp og et Ullern-lag som startet kampen i en forrykende fart. Onsdagens oppgjør startet jevnere og begge lag var med i matchen. Denne kampen kommer Høvik best i gang, og tar ledelsen. Pauseresultatet er 4-2 til Høvik etter en jevnspilt og god første omgang. 2. omgang blir også helt jevn og lagene spiller 3-3 i andre omgang. Høvik takker Ullern for en meget god bandykamp

Les hele kampen fra vår liverapport
Budstikka skriver

Målfest på Høvikbanen

Høvik – Mjøndalen ente hele 14-9 Søndag kveld på Høvikbanen. Første omgang var jevnspilt, Høvik kom best i gang, men Mjøndalen kom inn i kampen og var helt på høyde med hjemmelaget etter første omgang. I andre omgang starter igjen Høvik best og tetter godt igjen bakover de første 20 minuttene av omgangen, mot slutten av kampen kommer Mjøndalen mer med og begynner å score mål igjen.

Høviks Målscorere:
Alexander Serov 5, Sergey Likhachev 3, Iskander Nugmanov 2, Artyom Krapivin, Magnus Hedly, Vladislav Zaostrovstev, Evgeny Opytov

Les om kampen i Budstikka
Les kampen minutt for minutt i reprise her

Seier mot Ullevål

Skjermbilde 2017 01 06 kl. 09.55.42Årets første kamp ble spilt onsdag på Høvikbanen mot Ullevål. Nydelig bandyvær og gode forhold på Høvikbanen var det som ventet lagene. Det tok ikke mer enn drøye 2 minutter før Alexander Serov scorer sitt første for kvelden etter pasning fra Iskander Nugmanov. Høvik styrer kampen og presser Ullevål helt hjem i egen målgård. Etter 16 minutters spill slår Artyom krapivin en perfekt langball til Evgeny Opytov, Optytov tar elegent ned ballen og går ballen inn i mål bak Ullevåls keeper. Et kvarter senere er Opytov igjen foran mål etter pasning fra Nugmanov og øker ledelsen til 3-0. Ullevål kommer til noen sjanser mot slutten av omgangen, men får ikke ballen i mål før Høvik mister ballen i farlig sone, og må stoppe ullevålspiller ulovlig for å unngå mål. Dommeren blåser straffe og Ullevål scorer på denne på overtid av første omgang.

budstikka.no: Høvik feide Ullevål av banen 

Les mer: Seier mot Ullevål

Seier mot Ready

Fredag kveld var det duket for ny hjemmekamp på Høvikbanen. Ready sto på den andre banehalvdelen og lå før kampen på plassen bak Høvik på tabellen. Høvik tar styringen i matchen og styrer kampen i samtlige minutter og vinner til slutt 7-0 mot Ready. Med dette tar Høvik tilbake 3. plassen på tabellen og avslutter 2016 med å holde 0-en hjemme på Høvikbanen. Les live-rapporten for å få en detaljert beskrivelse av kampen.

Høvikgutta vil med dette ønske alle rundt laget, alle som stiller opp slik at vi får gjennomført kamper og alle tilskuere et riktig godt nytt år.

Skøyteslip og kiosk åpen idag

Skjermbilde 2016 12 29 kl. 10.24.13Idag kan du slipe skøytene etter julas mange turer på isen.
Kjøp billett i kiosken for 50,- og lever til sliping i garasjen.

Åpent 1200 - 1500 29.12

Seier 2. juledag

Drammen og Høvik møtes for første gang i 2. juledagsoppgjøret, på Marienlyst blir Høvik ønsket velkomne med både kaffe og fine bandyforhold på isen. Kampen er såvidt blåst i gang før Evgeny Opytov scorer 1-0 målet allerede før minuttet er passert i flomlyset i Drammen. Kampen fortsetter i forholdsvis rolig tempo mot pause hvor Høvik leder 4-0. Andre omgang starter som den første og Iskander Nugmanov scorer 5-0 målet allerede 30 sekunder ut i andre omgang. Høvik vinner 7-2 i Drammen på en litt ruskete dag. Høvik takker Drammen for kampen.

Stabæk ble for sterke

Perfekte forhold ønsket Høvik velkommen på Stabekk søndag ettermiddag. Med flere Høviksupportere på tribunen, enn hjemmesupportere lå alt an til å bli en super kveld. Kampen starter jevnt og Høvik går opp i ledelsen allerede etter 1 spilt minutt, Sergey Likhachev spiller frem Alexander Serov som setter ballen i mål bak Stabæks målvakt. Stabæk har mest ball i første omgang, men Høvik har kontroll i defensiven slik at Stabæk ikke kommer til de store mulighetene. Det tar 29 minutter før Stabæk scorer sitt første mål for kvelden. På slutten av omgangen takles Iskander Nugmanov stygt og får en lårhøne som setter han ut av resten av kampen. Pauseresultatet er 2-1 til Stabæk etter at de scorer i det 45. spilleminutt.

Etter hvilen kommer Stabæk best i gang og scorer 3 raske mål, etter dette kommer ikke Høvik ordentlig inn i kampen igjen. Stabæk er det beste laget i 2. omgang og vinner til slutt hele 9-3. Høvik gratulerer med seier og fortsatt "storebror" tittel i Bærum.

Høvikspillerne vil takke et flott publikum for kampen og til onsdag er det klart for et nytt toppoppgjør, denne gangen hjemme på Høvik mot Solberg kl 20:00 Vi håper å se dere alle.

Du er her: Forsiden BANDY