Bandy

Bandy 00 info Januar 15

Midt i en hektisk sesong: Nå er det fullt trøkk, selv om været ikke helt har forstått vi er i den kaldeste måneden :-(

Serie 260115Med bare 2 seriekamper igjen er vi midt på treet i serietabellen. Det er fullt mulig å redde en god plassering selv om vi har tøffe motstandere som gjenstår; 3.2: Snarøya og 10.2: Stabæk. Vi sliter litt med å få full innsats i seriekampene, her er vi helt nødt til å skjerpe skal vi kapre flere poeng i innspurten! Men det er moro med mange jevne kamper - sist mot Konnerud (3-3) der vi burde ha avgjort med bedre uttelling. Bl.a stolpeskudd, corner like over ++; Det manglet ikke poå muligheter. 

NM 250115I NM-Serien har 00 vært grunnstammen i laget, mens både jentene og noen 01-spillere har bidratt til å styrke laget. Dette har resultert i veldig bra resultater i gruppespillet - laget er klart for kvartfinale! Avhengig av plassering i gruppespillet får vi en forholdsvis enklere motstander i kvartfinalen - så her er det viktig å kapre så mange poeng som mulig! ØHIL og Ready gjenstår i gruppespillet. Moro at også enda et småguttlag fortsatt har mulighet for å kvalifisere til kvartfinale heia Høvik 3 som leder sin gruppe så langt!

Oppmøte og innsats på treninger har vært VELDIG BRA! I tillegg er alle blitt flinke til å melde forfall. Dermed er det bare å brette opp ermene og trå til den siste måneden av sesongen. 

Mjøndalen - Høvik 5-7 (3-1)

Mjøndalen og Høvik kjemper om 5.plassen på tabellen, Etter gårsdagens kamp tok Høvik tilbake plassen på tabellen med seier 7-5, Mjøndalen startet kampen best og gikk til pause med 3-1 ledelse. Etter hvilen kom et sultent og ivrig Høviklag ut på banen og tok over kampen. 

Målscorere: Vladislav Alfertyev 2, Jimmy Strömback, Andreas Askheim, Viktor Gustavsson, Fredrik Nåhdin, Christoffer Askheim

Damer: Høvik - Solberg 12-2

Damer 130115

Høviks damelag har startet seriespillet. Etter tap for Nordre-Sande/Drammen i den første seriekampen, var laget endelig fulltallig og sultne på å starte poenghøsten. Med kveldens solide seier ble 2 viktige poeng inkassert.mot sjanseløse Solberg. Selv om laget i perioder slapp seg litt nedpå, var det en flott prestasjon å vinne hver omgang 6-1 - sluttresultatet 12-2 vitner om at det bor mye i dette laget. Damene har slitt med å møte fulltallig, endelig var stort sett alle på plass, og viste at det skal bli moro å følge sesongen fremover.

GRATULERER TIL FLINKE DAMER!
På bildet ovenfor er det Julie Storvik som snurrer rundt med Solbergs forsvarere.
Flere bilder fra kampen (Alle foto Torstein Vegheim): 

 

Høvik - Ready 3-9 (0-3)

I går kveld spilte Høvik mot Ready på Høvikbanen. Kampen startet i et høyt tempo og begge lag hadde flere muligheter til å score. Etter 25 minutter spill står det fortsatt 0-0 på tavla. Mot slutten av omgangen gjør Høvik noen feil, som resulterer i at Ready kan gå til pause med 3-0 ledelse. Etter hvilen kommer det to tente lag ut på banen. De første 25 minuttene i andre omgang blir Ready sine, Alt spretter Ready sin vei, og de avgjør matchen før slutt. De siste 20 minuttene blir jevnspilte, 3-9 står det på tavla når matchen er over.

Ullevål - Høvik 4-2 (3-0)

A-laget spilte i går tredje kamp mot Ullevål i eliteserien. Første omgang startet Høvikgutta noe svakt, men kom i gang etter ca 20 minutter spill. Høvik sliter med det offensive spillet, og produserer for få sjangser. Ullevål på sin sid kommer ikke til de store mulighetene, men setter to cornere og ett langskudd før hvilen. I andre omgang kommer det et friskere Høviklag ut på banen. Gutta kommer fortsatt ikke til de store sjangsene, men Viktor kjemper seg hele veien inn i Ullevåls boks, og setter inn den første reduseringen. Den andre setter Opy på straffe. Høvik vinner 2. omgang 2-1. Ta med dere dette og tidligere prestasjoner inn mot kampen mot Ready på Onsdag.

Akershus på riktig vei - Seier i kretsmesterskapet i 3 av 4 klasser

Kretsmestere J99 2015Denne helgen ble det avholdt kretsmesterskap i bandy for jenter, gutt & siste års smågutt. Akershus gjorde nesten rent bord, ved å vinne Smågutt 00, Gutt 98, og jenter 99-02. I tillegg klarte de 2.plass med delt poeng og uavgjort mot Oslo i gutter 99, men måtte se seg slått på bedre målforskjell. Høvik arrangerte både gutter98 og jente-turneringen, og det ble en flott helg med masse bandy (og MASSE snø). Takk til alle som stilte opp og bidro til at alle kamper ble gjennomført selv om forholdene til dels var svært vanskelige.

98-klassens turnering ble noe amputert, da Buskerud ikke kunne stille lag. Det var mange 98-spillere som ønsket å vise seg frem før VM U17 avholdes i Sarpsborg i slutten av Januar, men dermed ble det kun Oslo-Akershus som spilte om mesterskapet. Kampen ble spilt over 3x30 minutter p.g.a snøfall - og Akershus vant sikkert - sluttresultatet ble 6-1. Høviks spillere Anders Norum (Målvakt) og Jostein Kvadsheim Loen deltok.

Les mer: Akershus på riktig vei - Seier i kretsmesterskapet i 3 av 4 klasser

Solberg - Høvik 10-0 (6-0)

Gårsdagens kamp mot Solberg ble alt annet enn en videreføring av det vi har sett av A-laget de siste kampene. Et tamt lag møtte Solberg på Vassenga. Innsatsen må opp for å få ønskede resultater.  På søndag møter gutta Ullevål borte på Bergbanen kl 18:00

Kretslagsturneringer på Høvikbanen i helgen

Kretsmester 2014

Lørdag spiller Siste års gutt (98) Kretslagskamp Akershus - Oslo kl 1000.

Søndag avholdes jenter 99-01 kretslagsturnering.

Kampoppsett søndag: 
10:00: Oslo – Akershus
11:45: Buskerud - Oslo
13:30: Akershus – Buskerud

Både jentene og guttene fra Akershus er "regjerende mestre" - jentene sågar de to siste år. Kom og se på flott ungdom spille bandy, og hei frem dine favoritter. (Bildet fra fjorårets vinnere jenter 98-00)

Høvik - Stabæk 5-4 (2-3)

Budstikka 291214 RevansjReturoppgjøret mellom naboklubbene blir en helt annen kamp enn de to første kampene. Vi får et et sultent Høviklag som entrer Høvikbanen. Med en del taktiske endringer er det Høvik som spiller den smarteste bandyen. Høvikgutta jobber strukturert og hardt i hele kampen, og dette skal vise seg å gi resultater. Høvik har først og fremst fokus på den deffensive jobbingen, og takler Stabækspillet på en god måte, Stabæk bygger opp spillet sitt i midten og forsøker å flippe baller over forsvaret til Høvik hele kampen. Med en god deffensiv og forholdsvis god effektivitet foran Stabækmålet ender kampen til slutt 5-4 til Gutta fra Høvik
Les om kampen i Budstikka

Stabæk - Høvik 9-2 (5-1)

Stabæk ble for sterke i den tradisjonsrike 2. juledagskampen på Plassen kunstis. Høvikgutta kom aldri ordentlig med i matchen, og Stabæk fikk styre kampen i 90 minutter. På søndag er det returoppgjør mellom de to naboklubbene på Høvikbanen kl 15:00

Les om kampen i budstikka

Høvik - Drammen 8-1 (3-1)

Budstikka Høvik vant dagens hjemmekamp på Høvikbanen. Les om matchen i budstikka

Du er her: Forsiden BANDY