Bandy

 


Høvik Bandy kampkalender

2012-02-01 09:00: Item Title of Your event

Solberg tok første stikk etter snøkamp

Solberg og Høvik spilte første semifinale av 5 kamper. Det ble vanskelige spilleforhold for begge lag. Ingen av lagene er spesielt glad i å slå lange baller i 90 minutter. Solberg starter kampen best, men kommer ikke til de store sjansene. Det tar hele 30 minutter før noen av lagene får inn første målet. Marius Austad scorer første målet direkte fra innslag fra ca 40 meter. Kampen ble spilt over tre omganger pga. været. I andre periode tar Høvik over og scorer to raske ved Ludvig Os, etter pasning fra Alexander Serov og rett etter setter Andreas Askheim inn en retur etter skudd fra Sergey Likhachev. Rett før andre pause reduserer Petter Moen etter pasning fra Austad. Like etter er Høvik frempå igjen og setter inn 3-2 ledelse etter mål fra Iskander Nugmanov, pasning fra Artyom Krapivin. Lagene går til andre pause med 3-2 ledelse til Høvik. 3. periode begynner med en straffe for Solberg, og Thomas Moen scorer på denne og utlikner. Eirik Lunden er frempå etter 74 minutter og scorer etter pasning fra Sondre Kristoffersen, 6 minutter senere setter Kristoffersen inn sluttresultatet 5-3 etter pasning fra Eirik Solberg.

Semifinalene for herrer er trukket

Semifinaletrekningen fant sted på Ullernbanen rett etter siste kvartfinale mellom Ullern og Drammen, hvor Ullern til slutt vant 4-3 etter 5 jevne kamper.

Semifinalene starter allerede på lørdag og spilles slik
Stabæk – Ullern
Solberg – Høvik - på Solbergbanen kampstart kl. 16:00

Les mer her

7 Høvikjenter med U17 landslaget til Irkutsk i Sibir i vinterferien

Trud LagbildeMens mange leter etter skistøvlene for å pakke fjellsekken, pakket 7 Høvikjenter bandyutsyret for å reise til VM i Irkutsk, Russland. De skal delta i Bandy VM U17 jenter, der de møter spillere fra vertsnasjonen Russland, i tillegg til lag fra Finland, Sverige og Kina. Uansett resultater blir det garantert en opplevelse for livet! Vi håper jentene gjør det beste de kan i turneringen, og ønsker lykke til!
Følg jentene her, se film fra åpningsseremonien og åpningskampen Russland Sverige, og streaming av kampene her:
Turneringens hjemmeside: http://www.baikal-bandy.ru/en/

A-Laget videre til semifinale, Gutt ute av NM

Skjermbilde 2017 02 19 kl. 11.20.32Med flotte rammer rundt kampen, og entusiastisk hjemmepublikum kunne Høviks herrer sikre semifinaleplass i NM etter tre strake seire mot Ready. I semifinalen møter de enten Solberg eller Stabæk; trekning etter at alle kvartfinalene er ferdigspilt. Første semifinale avvikles 25.2. Her spiller Høvik bortekamp.

Høviks guttelag møtte Drammen i sin kvartfinale, og var denne gangen sjanseløse mot et sterkt Drammen bandy.

Dermed er det herrer og damer som må sluttføre NM-sluttspillet. Dette blir spennende. Men først blir det spillepause for både herrer og damer.

Høvik - Ready Live

Følg kampen live her

NM-sluttspillet er i gang

 

NORGESMESTERSKAPET I BANDY 2017

Kvartfinalene for herrer spilles best av 5 kamper.
Alle kamper skal ha en vinner; dvs ved uavgjort spilles 2 x 10 minutter ekstraomganger (sudden death) - deretter straffekonkurranse. Det samme gjelder også semifinalene for herrer.

Elite Herrer
Kvartfinaler

14.02 kl. 20:00
16.02 kl. 19:00
18.02 kl. 16:00
Høvik - Ready (Høvikbanen)
Ready - Høvik (Gressbanen)
Høvik - Ready (Høvikbanen)
2-1
6-7
6-4
Elite Herrer Semifinaler
25.02 kl. 16:00
27.02 kl. 19:00
01.03 kl. 19:00
evt 3.3
Evt 5.5 

Solberg - Høvik (Solbergbanen)
Høvik - Solberg (Høvikbanen)
Solberg - Høvik (Solbergbanen)
Høvik - Solberg
Solberg - Høvik

5-3

 

 

Høviks damelag sikret seg 2.plass i serien, og skal spille semifinaler mot Ready/Ullevål - best av tre kamper:

Elite Damer
Semifinaler
 
28.2 kl. 19:30
2.3
Evt 4.3 
Høvik - Ready/Ullevål Høvikbanen
Ready/Ullevål - Høvik Gressbanen
Høvik - Ready/Ullevål Høvikbanen

Også Høviks guttelag har kvalifisert seg for NM-sluttspill. Her spilles kun en kvartfinale. Høvik trakk Drammen, som fikk hjemmekamp. Høvik smågutt deltok i NM-kvalifiseringen, men kvalifiserte ikke til sluttspill. Det arrangeres ikke NM for jenter denne sesongen.

Gutt 18.2 kl. 10:30 Drammen - Høvik Marienlyst Drammen vinner overbevisende og går videre til semifinale. Leit at Høvik ikke kan stille sitt beste lag :-( p.g.a en dårlig planlagt terminliste.

Om sluttspillet:
hovikbandy.no
budstikka.no
bandyworld.se/norge

2004 vinner Ullern Cup!

Skjermbilde 2017 02 14 kl. 09.35.25Lørdag avsluttet 2004-gutta sin karriere med 7-er spill i Ullern Cup. Gjengen gikk ubeseiret gjennom fire kamper i gruppespillet, og møtte Røa i semifinalen. Selv om vi dominerte både spillemessig og i antall sjanser, måtte kampen avgjøres på sudden death. I andre ekstraomgang fikk vi endelig hull på byllen og var klare for finale. Det møtte vi Hauger Haslum, et lag vi har slitt mot i serie og cuper tidligere år. De første fem minuttene av finalen var kanskje preget av litt nerver hos heltent gjeng. I hvert fall slet vi med å komme oss ut av eget forsvar mot en høyt pressende motstander. 3-4 feberredninger fra vår eminente keeper holdt i oss heldigvis inne i kampen, og vi fikk etter hvert mer ro og dreis på eget spill. Første scoring på langskudd ga oss en ytterligere boost, og derfra og inn styrte vi kampen til en kontrollert 3-1 seier, med påfølgende gledesscener og fortjente pokaler. Stor takk til gutta for herlig innsats og en entusiastisk heiagjeng på tribunen! Takk også til cup-arrangøren, som virkelig legger seg i selen for å gi spillerne en topp cup-opplevelse, med god informasjonsflyt, topp dommere, og påkostet premieutdeling. 

Nå gleder vi oss til mer bandymoro og bokstavelig talt større oppgaver;  11-er spill som smågutter.   

Høvik - Drammen

Fredag kveld ble siste seriekamp spilt på Høvikbanen, Høvik hadde sikret 4. plassen i serien, mens Drammen kjempet om 5. plassen med Ready. Høvik starter kampen best og kommer til noen sjanser som de ikke omsetter. Det er Drammen som tar ledelsen 1-0 på Høvikbanen etter at de forsvarer seg godt. Drammen parkerer bussen foran egen 17. meter noe som viser seg skal bli vinneroppskriften i kveldens kamp. Høvik har ballen, men det er Drammen som styrer kampen. Stillingen er 3-0 til Drammen til pause. 2. omgang starter litt bedre og Høvik gir litt mer gass enn i 1. omgang og scorer det første målet ved Alexander Serov som blir 3-målscorer, Christoffer Askheim scorer det siste for Høvik. Drammen våkner igjen og forvarer seg på samme måte som i 1. omgang. Kampen ender 9-4 til Drammen, Høvikspillerne er ikke stolte av egen innsats og beklager dette til alle som følger laget. Les kampreferat her

Kvartfinalene herrer er trukket

nbf logo 150Høvik møter Ready i kvartfinalene i NM som starter tirsdag 14.02 på Høvikbanen. Kvartfinalene spilles best av 5 kamper. De er satt opp slik:

Tirsdag 14.2 kl 20:00 Høvik - Ready på Høvikbanen
Torsdag 16.2 kl 19:00 Ready Høvik på Gressbanen
Lørdag 18.2 kl 16:00 Høvik - ready på Høvikbanen
Hvis ikke avgjort:
Mandag 20.2 Ready - Høvik på Gressbanen
Onsdag 22.2 kl 2000 Høvik - Ready på Høvikbanen

Slik spilles de andre kvartfinalene
Stabæk – Hamar
Solberg – Mjøndalen
Ullern – Drammen

Høvik Damer, Gutt, og Junior-lag er også klare for NM-kvartfinale. Alle disse klassene trekkes mandag 13. februar. 

Siste seriekamp

3. plassen glapp

Høvik gjestet i går Solbergbanen etter VM-pausen. De første 20 minuttene av kampen var preget av høyt tempo og god defensiv jobb av laget fra Høvik. Høvik gikk opp i 1-0 ledelse ved Alexander Serov etter 12 minutter, pasning fra Artyom Krapivin. Solberg har mest ball, men sliter med å komme seg igjennom det kompakte Høviklaget. Høvik holder seg til kampplanen med å holde Solberg hjemme på egen banehalvdel. Ikke før det er spilt 22 minutter av kampen kommer Solberg til en god sjanse når Sondre Kristoffersen føser ballen inn i Høviks målgård hvor en sikker Petter Moen styrer ballen på volley inn bak Simen Kjøllmoen og stillingen er 1-1. Solberg er godt i dytten og setter inn 2 mål til de neste 4 minutterne. Solberg kommer seg litt høyere i banen og markeringsglipp i Høvikforsvaret gjør det enkelt for et godt Solbergangrep.

Les mer: 3. plassen glapp

Du er her: Forsiden BANDY