ALPIN - PÅMELDING 2016

VELKOMMEN TIL SESONGEN 2016

Høvik IFs alpingruppe arrangerer hver sesong skikurs i Kirkerudbakken for barn som er med i Høvik IF.

Gjennom samarbeid med Bærum Skiklub Skiskole tilbud med deres skiinstruktører som gjennom varierte øvelser, bruk av terrenget, rails, park og porter gjør barna våre gode på ski.

Torsdag ettermiddag, organiseres av Bærum Skiklubs Skiskole

Skiskolen henter på Høvik Verk Skole kl. 14.30 og foreldre henter selv i Kirkerudbakken mellom  kl. 16.30-17.00.
Påmelding gjennom Skiskolen og informasjon om tilbudet se vedlegget nederst.

For alle - nybegynner til øvet.
Varighet: 6 ganger, avslutning, karneval og tilbud om Norefjellstur med Høvik IFs alpingruppe
Pris: 2000,- (inkludert heiskort)

Fredag kveld

Kurs 1 - 100 % foreldredrevet
Foreldre guider i bakken og gir lett instruksjon.  Vi deler oss i grupper og har fokus på mestring og moro i bakken.  I utgangspunktet ønsker vi at deltakerne kan stå på egne ski og kjøre heis (vi hjelper på/av selvfølgelig).

Vi har «sterkt» behov for påfyll av gode hjelpere – så meld dere til en hyggelig start på helgen sammen med barna!  Vi kurser nye og gamle hjelpere/trenere som belønnes med glade barn samt "samling" etter sesongslutt.  Send oss en e-post alpin@hovikif.no.

Kursstart: Fredag 15. januar 2016 i Kirkerudbakken kl. 18.00 – 19.30
Varighet: 6 ganger, avslutningsrenn, karneval og Norefjellstur (egen påmelding senere)
Pris: 600,- (heiskort kommer i tillegg)

Kurs 2 – instruktører fra Skiskolen
For alle, men barnet bør i utgangspunktet klare seg selv i bakken og heis (ikke nødvendigvis fra toppen av bakken). Deler inn i mindre grupper etter ferdighet og forflytter individuelt ved behov utover sesongen. Varierte øvelser, bruk av terrenget, rails, park og porter.

** Erfaringer fra sist sesong gjør at Skiskolen har «profesjonalisert» innholdet med større utfordringer for de som krever det.  Mer fokus på teknikk og parkelementer samt at gruppene blir mindre **

Kursstart: Fredag 15. januar 2016 i Kirkerudbakken kl. 18.00 – 19.30
Pris: 2000,- (inkludert heiskort)

Påmelding 1 og 2 klikk her.

Hos oss er det glade og trygge opplevelser i bakken som står i sentrum.
Deltakere må være medlem av Høvik IF. Nye medlemmer oppretter medlemskap på samme sted som under «Påmelding» (familiemedlemskap er for mange et godt alternativ).