ALPIN - PÅMELDING SESONGEN 2014

Velkommen til nye alpinkurs med Høvik IF

TRYKK HER FOR PÅMELDING
(logg inn med ditt medlemsnr.)

Høvik IFs alpingruppe arrangerer hver sesong skikurs i Kirkerudbakken for barn som er med i Høvik IF.  Hos oss er det glade og trygge opplevelser i bakken som står i sentrum.  Sesongen avsluttes for alle med uhøytidelig renn og skidag med felles buss for familien til Norefjell.

Vi samarbeider med Sommer som Vinter og bruker deres autoriserte instruktører.

Nytt i år er snowboard og et "oppfriskningskurs" for foreldre.

INTRO KURS – 100 % foreldredrevet
For alle.  Vi deler oss i grupper etter ferdighet.  Fokus på enkel svingteknikk, mestring og moro i bakken.  Kirkerud har bakker for alle ferdigheter.    Mål: alle skal klare seg selv i bakke og heis.

Vi har behov for flere gode hjelpere som sørger for at barna trives og er trygge (ta kontakt med oss - vi har kursing for nye og gamle hjelpere/trenere).

KURS 2 – ledes av kvalifiserte instruktører (Den Norske Skiskole og Norges Skiforbund)

For de litt mer øvete (ploger, svinger og kjører heis selv men kanskje ikke helt fra toppen) og viderekommende (selvstendige i bakke/heis, behov for proff veiledning for å komme litt videre) barn.
Deler oss i grupper.  Økende vanskelighetsgrad utover sesongen.  Fokus på variasjon og mestring, terreng og teknikk, parkelementer, portløyper, mye lek på ski, fart og spenning.

SNOWBOARD– ledes av kvalifiserte instruktører
Alle ferdigheter.  Vi må ha min. 8 påmeldte for at kurset settes i gang.

FORELDEKURS – ledes av kvalifiserte instruktører
Forrige sesong fikk vi innspill på om ikke foreldrene ikke kunne tilbys «oppfriskningskurs».  Merk: går over 6 ganger.  Voksne får dessverre ingen «subsidiering», men avgiften settes til selvkost.

Kursstart: Fredag 10. januar 2013 i Kirkerudbakken kl. 18.00 – 19.30

Varighet: 8 (6) ganger (ikke vinterferien) + renn og Norefjellstur

Deltakeravgift:  INTRO: Kr 550,-
                           KURS 2: Kr 900,-
                           Snowboard: 900,-
                           Foreldrekurs: 2000,-
(heiskort ikke inkludert, Kirkerud har 2 for 1 tilbud m/Budstikkakortet)

Påmelding og betaling: www.hovikif.no og fanen ALPINT

Påmeldingsfrist: fredag 20. desember 2013

Deltakere må være medlem av Høvik IF. Nye medlemmer oppretter medlemskap på samme sted som under «Påmelding» (familiemedlemskap er for mange et godt alternativ).